06 oktober 2023

We zijn gestart met nieuwe website!

Buitenveen is gestart met deze nieuwe website… en ook in het gebied is het duidelijk: Buitenveen Aalsmeer komt er aan, en het is duidelijk zichtbaar aan de Legmeerdijk!

Via deze nieuwe site Buitenveenaalsmeer.nl komt alle informatie over deze nieuwe Aalsmeerse woonwijk beschikbaar. Ontwikkelingen, nieuws en schetsen van woningen. Vanaf medio 2024 zal er meer informatie zijn over de woningen in de eerste fase. Dan wordt ook duidelijk hoe de inschrijving op koop- en huurwoningen zal geschieden… Maar niet alleen online zijn we gestart: ook de plek van Buitenveen Aalsmeer is ook duidelijk gemarkeerd. Vanaf de Legmeerdijk is het voor iedereen helder en duidelijk: Hier komt Buitenveeen, de nieuwe wijk van Aalsmeer!

Op de hoogte blijven?

Zie je jezelf hier al wonen? Nog even geduld, er wordt nog druk gewerkt aan alle plannen. Wanneer alles volgens planning verloopt hopen we medio 2024 meer te kunnen vertellen over de eerste woningen. Wil je als eerste geïnformeerd worden? Dat kan! Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en mis niets! We houden je graag op de hoogte over Buitenveen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief