Disclaimer

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Buitenveen Aalsmeer is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door Buitenveen Aalsmeer gecreëerde site. Buitenveen Aalsmeer wijst hierbij alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst(verwijzen). De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

Buitenveen Aalsmeer geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door Buitenveen Aalsmeer uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site. Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van Buitenveen Aalsmeerzijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. Buitenveen Aalsmeer is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Buitenveen Aalsmeer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. Buitenveen Aalsmeer is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

© Copyright. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website (informatie, beelden, images), mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze.

Op de hoogte blijven?

Zie je jezelf hier al wonen? Nog even geduld, er wordt nog druk gewerkt aan alle plannen. Wanneer alles volgens planning verloopt hopen we medio 2024 meer te kunnen vertellen over de eerste woningen. Wil je als eerste geïnformeerd worden? Dat kan! Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en mis niets! We houden je graag op de hoogte over Buitenveen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief