27 maart 2024

Sloopwerkzaamheden buurt 1 afgerond!

Goed nieuws! We zijn verheugd te kunnen melden dat de sloopwerkzaamheden voor de eerste fase, buurt 1, van Buitenveen Aalsmeer succesvol zijn afgerond.

Goed nieuws! We zijn verheugd te kunnen melden dat de sloopwerkzaamheden voor de eerste fase, buurt 1, van Buitenveen Aalsmeer succesvol zijn afgerond. Een nieuwe mijlpaal in ons bouwproces is gehaald ­čÄë­čÄë. In de volgende stap wordt het terrein voorbelast, ter voorbereiding voor het bouwrijp maken. Hierdoor zullen spoedig de contouren van buurt 1 duidelijk zichtbaar worden. Wij kunnen niet wachten! Wil jij de transformatie van dit gebied ook op de voet volgen? Houd dan onze website in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven?

Zie je jezelf hier al wonen? Nog even geduld, er wordt nog druk gewerkt aan alle plannen. Wanneer alles volgens planning verloopt hopen we medio 2024 meer te kunnen vertellen over de eerste woningen. Wil je als eerste geïnformeerd worden? Dat kan! Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en mis niets! We houden je graag op de hoogte over Buitenveen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief