06 oktober 2023

Een nieuwe toekomst, een nieuwe wijk

Na een lange periode van voorbereiding is er een duidelijke gestart gemaakt: Buitenveen Aalsmeer komt er aan! Hier komt ruimte voor iedereen, van jong tot oud, van koop tot huur. Met groen, water, voorzieningen en leuke buren!

Suppen, varen, zwemmen en genieten. Een groen thuis met alle ruimte in en rond je huis. Mooie statige singels en lanen, dorpse sferen of wat meer urban: hier is het voor iedereen de juiste plek. Voor starters, stadters, jong, oud, met en zonder kinderen.

In Buitenveen Aalsmeer komen veel verschillende soorten woningen en appartementen: van sociale huur, middeldure huur en koop tot vrije sector koop. Allemaal energiezuinig, duurzaam en gasloos. Een nieuwe toekomst, in een nieuwe wijk. Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven?

Zie je jezelf hier al wonen? Nog even geduld, er wordt nog druk gewerkt aan alle plannen. Wanneer alles volgens planning verloopt hopen we medio 2024 meer te kunnen vertellen over de eerste woningen. Wil je als eerste geïnformeerd worden? Dat kan! Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en mis niets! We houden je graag op de hoogte over Buitenveen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief